Navigeer links

Slide 1 - De primary key

Internet en strategie, dat is wat ons bezig houdt. Welke mogelijkheden, geven de beste resultaten. Hoe die resultaten ook gedefinieerd mogen zijn.

Strategie vraagt onder andere inzicht in alle betrokken relaties. Verbanden moeten worden gelegd, uitgewerkt en beschreven. Laat dat nu net de functie zijn van een primary key. Een sleutelbegrip in de wereld van de digitale informatievoorziening.

PrimaryKey

Een primary key geeft overzicht en een unieke identificatie. Gebaseerd op relaties zorgt een primary key er voor dat onder alle omstandigheden duidelijkheid bestaat en integriteit gewaarborgd blijft. De grootste bronnen van gegevens bestaan slechts bij de gratie van een primary key. Vandaar dat wij er voor hebben gekozen onze kwaliteiten met deze definitie te vergelijken.

Slide 2 - Strategy

Strategie is een bepaling van en keuze uit alternatieven op hoofdlijnen. Strategische beslissingen lopen over een langere periode en vormen daarmee het centrale uitgangspunt voor deelbeslissingen die op kortere termijn genomen moeten worden.

Strategy

PrimaryKey kan als geen ander helpen richting te bepalen op het gebied van informatisering. Wij hebben onze focus gelegd op het zo toegankelijk mogelijk maken van informatie en het proces dat daar aan voorafgaat. Dat betekent dat wij meedenken over hardware, software, inrichting, beheer en projectmanagement. PrimaryKey heeft zicht op het hele spectrum van mogelijkheden en kan dat indien gewenst ook nog tot uitvoering brengen.

Wij willen geen afhankelijkheden scheppen. Korte termijn beslissingen mogen de strategische lange termijn niet in gevaar brengen. Een visie die op zich zelf staat, uitvoerbaar is en door alle betrokkenen kan worden aanvaard.

Slide 3 - Werkwijze

Wij hebben strategie voor onze partners, maar natuurlijk ook voor ons zelf. We leven in een periode waarin specialisatie hoogtij viert. Hoewel we veel kennis in huis hebben en op de hoogte zijn van alle belangrijke ontwikkelingen, zijn we de eerste om toe te geven dat we niet op ieder vlak de kwaliteit kunnen leveren die wij zouden willen. En dat brengt ons bij onze werkwijze.

Werkwijze

PrimaryKey wordt hoofdzakelijk geleid door een professional met ruim vijfentwintig jaar ervaring. Ervaring opgedaan in dienst van kleinere en grotere IT dienstverleners, ervaring opgedaan bij de kleinste en grootste bedrijven, nationaal en internationaal. De laatste jaren op zelfstandige basis, maar zeker niet alleen. De werkwijze is om voor iedere opdracht de juiste kennis in te schakelen en dit is mede mogelijk door de samenwerking van een netwerk van professionals en dienstverleners.

Slide 4 - About

Wie zijn de personen achter PrimaryKey?

Contact
BVBarwaut Verhoeven

Specialiteiten: datawarehousing, business intelligence, webbased informatiesystemen.
Overige teamledenTeams in wisselende samenstelling
afhankelijk van opdracht en
benodigde kennis.

Bedrijfsgegevens PrimaryKey

Inschrijving KvK: 54367271
BTW nummer: NL001874672B11
Bankrelatie ABN: NL11ABNA0458311006

Slide 5 - Contact

info@primarykey.nl

Contact

Slide 6 - Portal

Toegang tot het portaal van PrimaryKey

Geef account en code op en druk daarna op -enter-


devider
Navigeer rechts